LoadOctane error

Forums: LoadOctane error
A public forum for discussing and asking questions about the Octane for Unity Alpha

Moderator: ChrisHekman

LoadOctane error

Postby wyh880123 » Mon Aug 15, 2022 11:02 am

wyh880123 Mon Aug 15, 2022 11:02 am
I used to subscribe to OctaneRender Prime, which is no longer available. This is now converted to Octane Account. However, an error occurred during the conversion.
Attachments
1bac643f98e4ec6977fa6593632c569.png
wyh880123
 
Posts: 13
Joined: Wed Dec 08, 2021 2:42 am

Re: LoadOctane error

Postby wyh880123 » Mon Aug 15, 2022 11:16 am

wyh880123 Mon Aug 15, 2022 11:16 am
I failed to fix the problem even by reinstalling the system. :? :? :?
wyh880123
 
Posts: 13
Joined: Wed Dec 08, 2021 2:42 am

Re: LoadOctane error

Postby azen » Wed Aug 17, 2022 2:08 am

azen Wed Aug 17, 2022 2:08 am
Hello,

I tested the Prime Edition activation from both an Octane and Unity Account, and it seems to be working as expected.

The Message Box that you have seen is common when switching Login Account and/or License to see the error message that you have screenshotted. For the most part, activation should continue as normal. Can you confirm which version of Unity you are currently using?
azen
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 708
Joined: Mon Jun 01, 2015 11:06 pm

Re: LoadOctane error

Postby wyh880123 » Tue Sep 13, 2022 8:36 am

wyh880123 Tue Sep 13, 2022 8:36 am
The issue was fixed automatically the next day.
wyh880123
 
Posts: 13
Joined: Wed Dec 08, 2021 2:42 am

Return to Octane for Unity


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests

Thu Sep 29, 2022 12:06 pm [ UTC ]