network render partial denoise in preview

Forums: network render partial denoise in preview
Sub forum for bug reports
Forum rules
Before posting a bug report, please check the following:
1. That the issue has not already been disclosed
2. That the issue is specific to this plugin, and not Octane in general (Try reproducing it in Standalone)
Bugs related to the Octane Engine itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.


All bug reports should include the information below, along with a detailed description of the issue and steps to reproduce it.
A. Operating System, including version (i.e. Win 7, OSX 10.11.2, Ubuntu 14.04, etc.)
B. Graphics Card(s) model (i.e. GTX 580 - 3GB, TITAN, etc.)
C. RAM Capacity (i.e. 6 GB)
D. Nvidia driver version (i.e. 7.50, 7.5.22)
E. OctaneRender Standalone version, if installed (i.e. 2.24.2, 2.23, etc.)
F. OctaneRender plugin version (i.e. v2.25 - 2.21)
G. Host application version, including build number if available (i.e. 3ds Max 2016 Build 18.0)

network render partial denoise in preview

Postby protovu » Wed Feb 17, 2021 6:25 pm

protovu Wed Feb 17, 2021 6:25 pm
Using network render, I am inconsistently encountering a partial image preview that is only partially denoised.

Toggling off network render temporarily fixes the preview image.

Win10 on both machines
master = 2-3080s, 3090x
slave = 2- 2080supers, 5090

reversing master/slave = no difference

thanks for looking!
Attachments
partial denoise preview.png
protovu
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 426
Joined: Thu Sep 11, 2014 7:30 pm

Re: network render partial denoise in preview

Postby linograndiotoy » Fri Feb 26, 2021 10:00 pm

linograndiotoy Fri Feb 26, 2021 10:00 pm
Which version are you using?
Denoising for 3090s is only supported in Octane 2020.2.
linograndiotoy
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 694
Joined: Thu Feb 01, 2018 7:10 pm

Re: network render partial denoise in preview

Postby protovu » Sat Feb 27, 2021 12:38 am

protovu Sat Feb 27, 2021 12:38 am
Hi Lino,
Thanks for looking.
2020.2.

And I mis-stated my configs of the CPUs , which probaby doesn't matter.
Acutally is:

master = GPUs 2-3080s, Ryzen5090x

slave = GPUs2- 2080supers, Ryzen3090
protovu
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 426
Joined: Thu Sep 11, 2014 7:30 pm

Re: network render partial denoise in preview

Postby linograndiotoy » Mon Mar 01, 2021 3:18 pm

linograndiotoy Mon Mar 01, 2021 3:18 pm
Is denoiser on for all your cards in the Device Manager?
linograndiotoy
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 694
Joined: Thu Feb 01, 2018 7:10 pm

Re: network render partial denoise in preview

Postby protovu » Mon Mar 01, 2021 3:44 pm

protovu Mon Mar 01, 2021 3:44 pm
I do not see this setting within Windows Device Manager, but I can say that independently, both computers denoise during renders, and this only happens with Preview . And all GPUs have RTX enabled.
protovu
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 426
Joined: Thu Sep 11, 2014 7:30 pm

Return to Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Thu May 13, 2021 5:54 am [ UTC ]