[22.2] Universal camera keeps restarting render

Forums: [22.2] Universal camera keeps restarting render
Sub forum for bug reports
Forum rules
Before posting a bug report, please check the following:
1. That the issue has not already been disclosed
2. That the issue is specific to this plugin, and not Octane in general (Try reproducing it in Standalone)
Bugs related to the Octane Engine itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.


All bug reports should include the information below, along with a detailed description of the issue and steps to reproduce it.
A. Operating System, including version (i.e. Win 7, OSX 10.11.2, Ubuntu 14.04, etc.)
B. Graphics Card(s) model (i.e. GTX 580 - 3GB, TITAN, etc.)
C. RAM Capacity (i.e. 6 GB)
D. Nvidia driver version (i.e. 7.50, 7.5.22)
E. OctaneRender Standalone version, if installed (i.e. 2.24.2, 2.23, etc.)
F. OctaneRender plugin version (i.e. v2.25 - 2.21)
G. Host application version, including build number if available (i.e. 3ds Max 2016 Build 18.0)

[22.2] Universal camera keeps restarting render

Postby J.C » Thu Jan 21, 2021 10:25 pm

J.C Thu Jan 21, 2021 10:25 pm
When using Universal camera Octane constantly restarts rendering when changing Imager and Postprocessing parameters.
CPU – i7 8700k 4.8Ghz + 64GB RAM, GPUs: 4xRTX 2080, 2xGTX 980 Ti.
System – Windows 10, Octane 4-2020, Blender Plugin 17.x-21.x
My Behance portfolio, Blender plugin FB support group
J.C
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1422
Joined: Thu May 13, 2010 6:35 pm
Location: Wrocław

Re: [22.2] Universal camera keeps restarting render

Postby J.C » Thu Feb 11, 2021 6:57 pm

J.C Thu Feb 11, 2021 6:57 pm
Same in 23.x
CPU – i7 8700k 4.8Ghz + 64GB RAM, GPUs: 4xRTX 2080, 2xGTX 980 Ti.
System – Windows 10, Octane 4-2020, Blender Plugin 17.x-21.x
My Behance portfolio, Blender plugin FB support group
J.C
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1422
Joined: Thu May 13, 2010 6:35 pm
Location: Wrocław

Re: [22.2] Universal camera keeps restarting render

Postby linograndiotoy » Fri Feb 26, 2021 3:10 pm

linograndiotoy Fri Feb 26, 2021 3:10 pm
Solved in the next build.
linograndiotoy
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 694
Joined: Thu Feb 01, 2018 7:10 pm

Return to Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

Wed May 12, 2021 12:13 am [ UTC ]