[2020.1.5_22.0_xb] Crash on Startup

Forums: [2020.1.5_22.0_xb] Crash on Startup
Sub forum for bug reports
Forum rules
Before posting a bug report, please check the following:
1. That the issue has not already been disclosed
2. That the issue is specific to this plugin, and not Octane in general (Try reproducing it in Standalone)
Bugs related to the Octane Engine itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.


All bug reports should include the information below, along with a detailed description of the issue and steps to reproduce it.
A. Operating System, including version (i.e. Win 7, OSX 10.11.2, Ubuntu 14.04, etc.)
B. Graphics Card(s) model (i.e. GTX 580 - 3GB, TITAN, etc.)
C. RAM Capacity (i.e. 6 GB)
D. Nvidia driver version (i.e. 7.50, 7.5.22)
E. OctaneRender Standalone version, if installed (i.e. 2.24.2, 2.23, etc.)
F. OctaneRender plugin version (i.e. v2.25 - 2.21)
G. Host application version, including build number if available (i.e. 3ds Max 2016 Build 18.0)

[2020.1.5_22.0_xb] Crash on Startup

Postby RinLovesYou » Tue Nov 24, 2020 1:00 pm

RinLovesYou Tue Nov 24, 2020 1:00 pm
Windows 10
RTX 2070 Super
16GB RAM
Drivers 457.30
Using Octane for Blender 2.90 [2020.1.5_22.0_xb] (Prime version)

An interesting one, after trying to install an addon (I didn't get past clicking on the install button, not being able to even choose my addon),
Blender crashed. I am now unable to open it, a reinstall did not fix it. Running
Code: Select all
--debug-gpu or --debug
yielded no further information. No Errors are thrown.
I'm kind of at a loss here.
RinLovesYou
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 4
Joined: Mon Feb 10, 2020 1:57 am

Return to Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Fri May 14, 2021 6:56 am [ UTC ]