Bugs Octane Blender 4.05-16.6

Forums: Bugs Octane Blender 4.05-16.6
Sub forum for bug reports
Forum rules
Before posting a bug report, please check the following:
1. That the issue has not already been disclosed
2. That the issue is specific to this plugin, and not Octane in general (Try reproducing it in Standalone)
Bugs related to the Octane Engine itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.


All bug reports should include the information below, along with a detailed description of the issue and steps to reproduce it.
A. Operating System, including version (i.e. Win 7, OSX 10.11.2, Ubuntu 14.04, etc.)
B. Graphics Card(s) model (i.e. GTX 580 - 3GB, TITAN, etc.)
C. RAM Capacity (i.e. 6 GB)
D. Nvidia driver version (i.e. 7.50, 7.5.22)
E. OctaneRender Standalone version, if installed (i.e. 2.24.2, 2.23, etc.)
F. OctaneRender plugin version (i.e. v2.25 - 2.21)
G. Host application version, including build number if available (i.e. 3ds Max 2016 Build 18.0)

Bugs Octane Blender 4.05-16.6

Postby aufwind » Sun Jul 12, 2020 8:53 am

aufwind Sun Jul 12, 2020 8:53 am
I recently upgradet from Version 3 to 4 and encountered some bugs:

1. When appending / linking a Material / Object from a Blendfile created in previous Version (3.07) the Material Inputs of the Mix Material gets swapped, which makes the Material look wrong.

2. When "Node Graph Upload Optimization" is enabled, changing Values "Ray Epsilon", "Path Term Power", "Coherent Ratio", "Caustic Blur" won't take effect after Preview Samples Count is reached

3. Ray Epsilon minimum Limit isn't the same as in Standalone. Pressing the arrow icons in the number field flips basically from min to max Limit without any intermediate steps.

4. GPU Memory Display in the Renderview Window is totally akward and wrong.
Win7 | Gigabyte G1.Sniper 3 | I7 3770K | 2x Titan (Kepler) | 1x Titan X (Pascal)
aufwind
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 122
Joined: Sun Mar 31, 2013 4:47 pm

Re: Bugs Octane Blender 4.05-16.6

Postby aufwind » Thu Jul 16, 2020 9:45 am

aufwind Thu Jul 16, 2020 9:45 am
Even with the latest Version 21.11 linking / appending of objects / materials with
mix shader nodes don't work correctly.
Win7 | Gigabyte G1.Sniper 3 | I7 3770K | 2x Titan (Kepler) | 1x Titan X (Pascal)
aufwind
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 122
Joined: Sun Mar 31, 2013 4:47 pm

Re: Bugs Octane Blender 4.05-16.6

Postby linograndiotoy » Sat Jul 18, 2020 11:31 am

linograndiotoy Sat Jul 18, 2020 11:31 am
aufwind wrote:Even with the latest Version 21.11 linking / appending of objects / materials with
mix shader nodes don't work correctly.


With projects created in different versions that may happen.
linograndiotoy
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 536
Joined: Thu Feb 01, 2018 7:10 pm

Return to Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Thu Aug 13, 2020 12:09 am [ UTC ]