15.x.x - 17.x.x Imager stops updating when motion blur is on

Forums: 15.x.x - 17.x.x Imager stops updating when motion blur is on
Sub forum for bug reports
Forum rules
Before posting a bug report, please check the following:
1. That the issue has not already been disclosed
2. That the issue is specific to this plugin, and not Octane in general (Try reproducing it in Standalone)
Bugs related to the Octane Engine itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.


All bug reports should include the information below, along with a detailed description of the issue and steps to reproduce it.
A. Operating System, including version (i.e. Win 7, OSX 10.11.2, Ubuntu 14.04, etc.)
B. Graphics Card(s) model (i.e. GTX 580 - 3GB, TITAN, etc.)
C. RAM Capacity (i.e. 6 GB)
D. Nvidia driver version (i.e. 7.50, 7.5.22)
E. OctaneRender Standalone version, if installed (i.e. 2.24.2, 2.23, etc.)
F. OctaneRender plugin version (i.e. v2.25 - 2.21)
G. Host application version, including build number if available (i.e. 3ds Max 2016 Build 18.0)

15.x.x - 17.x.x Imager stops updating when motion blur is on

Postby J.C » Tue Jan 29, 2019 5:32 pm

J.C Tue Jan 29, 2019 5:32 pm
This is random issue.
In 15.x.x - 17.x.x releases while Motion blur is enabled Camera Imager stops updating. Turning MB off brings back the imager updates.
CPU – i7 8700k 4.8Ghz + 64GB RAM, GPU – 2xGTX 980 Ti, 1xGTX 970
System – OS X 10.12.6, Windows 10, Octane 4/2018, Blender Plugin 16.x.x and 17.x
My Behance portfolio, Blender plugin FB support group
J.C
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 817
Joined: Thu May 13, 2010 6:35 pm
Location: Wrocław

Re: 15.x.x - 17.x.x Imager stops updating when motion blur is on

Postby J.C » Fri Mar 29, 2019 8:28 am

J.C Fri Mar 29, 2019 8:28 am
The postprocessing are also affected by motion blur and restart rendering every time I change some parameter in it.
CPU – i7 8700k 4.8Ghz + 64GB RAM, GPU – 2xGTX 980 Ti, 1xGTX 970
System – OS X 10.12.6, Windows 10, Octane 4/2018, Blender Plugin 16.x.x and 17.x
My Behance portfolio, Blender plugin FB support group
J.C
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 817
Joined: Thu May 13, 2010 6:35 pm
Location: Wrocław

Return to Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Sat Jun 15, 2019 9:20 pm [ UTC ]