16.3 Bugs

Forums: 16.3 Bugs
Sub forum for bug reports
Forum rules
Before posting a bug report, please check the following:
1. That the issue has not already been disclosed
2. That the issue is specific to this plugin, and not Octane in general (Try reproducing it in Standalone)
Bugs related to the Octane Engine itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.


All bug reports should include the information below, along with a detailed description of the issue and steps to reproduce it.
A. Operating System, including version (i.e. Win 7, OSX 10.11.2, Ubuntu 14.04, etc.)
B. Graphics Card(s) model (i.e. GTX 580 - 3GB, TITAN, etc.)
C. RAM Capacity (i.e. 6 GB)
D. Nvidia driver version (i.e. 7.50, 7.5.22)
E. OctaneRender Standalone version, if installed (i.e. 2.24.2, 2.23, etc.)
F. OctaneRender plugin version (i.e. v2.25 - 2.21)
G. Host application version, including build number if available (i.e. 3ds Max 2016 Build 18.0)

16.3 Bugs

Postby J.C » Thu Nov 22, 2018 7:29 pm

J.C Thu Nov 22, 2018 7:29 pm
Thanks for the new release. Feels smoother and the black bug seems to be a history. Nevertheless there some old and new bugs:

1. Material node groups are not working anymore.
2. No Deep image support.
3. Planetary environment has missing texture inputs - only colour available for Albedo and Ground emission.
4. Octane properties UI is not optimized as proposed.
5. There are some errors in log:
Code: Select all
Tried to access pin via an invalid ID P_SUN_DIR (231)
Tried to access null node pin
Tried to access pin via an invalid ID P_SUN_DIR (231)
Tried to access null node pin
Node type 6 is either unknown, a linker or incompatible to static pin 'rotation' (P_ROTATION, type PT_TEXTURE) of node 'mat octane' (NT_MAT_GLOSSY, 0x7f85769468c0)
Tried to access pin via an invalid ID P_POST_PROCESSING (136)
Tried to access null node pin
We can't evaluate items of a different version (version 0)!
Tried to access pin via an invalid ID P_POST_PROC_ENVIRONMENT (137)
Tried to access null node pin
We can't evaluate items of a different version (version 0)!
Tried to access pin via an invalid ID P_PREMULTIPLIED_ALPHA (139)
Tried to access null node pin
We can't evaluate items of a different version (version 0)!
Tried to access pin via an invalid ID P_RENDER_PASS_LIGHT_6 (172)
Tried to access null node pin
We can't evaluate items of a different version (version 0)!
Tried to access pin via an invalid ID P_UNKNOWN (0)
Tried to access null node pin
Can't read bool from static pin 'unknown' (P_UNKNOWN, type PT_UNKNOWN) of node '' (NT_UNKNOWN, 0x11b4a0f78)
Tried to access pin via an invalid ID P_AI_LIGHT_STRENGTH (385)
Tried to access null node pin
Can't read float from static pin 'unknown' (P_UNKNOWN, type PT_UNKNOWN) of node '' (NT_UNKNOWN, 0x11b4a0f78)
Tried to access pin via an invalid ID P_AI_LIGHT_STRENGTH (385)
Tried to access null node pin
Can't write float to static pin 'unknown' (P_UNKNOWN, type PT_UNKNOWN) of node '' (NT_UNKNOWN, 0x11b4a0f78)
Node type 6 is either unknown, a linker or incompatible to static pin 'rotation' (P_ROTATION, type PT_TEXTURE) of node 'mat octane' (NT_MAT_GLOSSY, 0x7f857458b5b0)
CPU – i7 8700k 4.8Ghz + 64GB RAM, GPU – 2xGTX 980 Ti, 2xRTX 2080
System – OS X 10.12.6, Windows 10, Octane 4/2018, Blender Plugin 16.x.x and 17.x
My Behance portfolio, Blender plugin FB support group
J.C
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 951
Joined: Thu May 13, 2010 6:35 pm
Location: Wrocław

Re: 16.3 Bugs

Postby J.C » Thu Nov 22, 2018 9:24 pm

J.C Thu Nov 22, 2018 9:24 pm
Another log errors:
Code: Select all
Tried to access pin via an invalid ID P_POST_PROCESSING (136)
Tried to access null node pin
We can't evaluate items of a different version (version 0)!
Tried to access pin via an invalid ID P_POST_PROC_ENVIRONMENT (137)
Tried to access null node pin
We can't evaluate items of a different version (version 0)!
Tried to access pin via an invalid ID P_PREMULTIPLIED_ALPHA (139)
Tried to access null node pin
We can't evaluate items of a different version (version 0)!
Tried to access pin via an invalid ID P_RENDER_PASS_LIGHT_6 (172)
CPU – i7 8700k 4.8Ghz + 64GB RAM, GPU – 2xGTX 980 Ti, 2xRTX 2080
System – OS X 10.12.6, Windows 10, Octane 4/2018, Blender Plugin 16.x.x and 17.x
My Behance portfolio, Blender plugin FB support group
J.C
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 951
Joined: Thu May 13, 2010 6:35 pm
Location: Wrocław

Return to Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Sun Sep 15, 2019 9:42 am [ UTC ]