Frame Range

Forums: Frame Range
Discussion forum for OctaneRender Cloud

Frame Range

Postby ramone163 » Thu Sep 15, 2016 12:39 pm

ramone163 Thu Sep 15, 2016 12:39 pm
My 3ds max scene is 25 Frame. When I export it to ORC, ORC convert it to 30 Frame Range. Where is bug, ORC or 3ds MAX plugin?
GPU: 980+1080+1080Ti; 3ds max;
Behance portfolio; Handmadefont.com;
ramone163
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 193
Joined: Tue Aug 28, 2012 5:12 pm

Re: Frame Range

Postby fuzzybro » Thu Oct 06, 2016 2:01 am

fuzzybro Thu Oct 06, 2016 2:01 am
Hi ramone163,

Please check exporting settings and try exporting your scene to ORBX file and then open it in Octane Standalone.
If Standalone doesn't display the right amount of frames as your 3DS Max scene, please refer to 3DS Max section of the forums to resolve the issue.

Thanks,
Vladimir
User avatar
fuzzybro
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 562
Joined: Mon Jun 03, 2013 7:10 am
Location: Los Angeles, California

Return to OctaneRender Cloud


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Mon Aug 03, 2020 9:34 pm [ UTC ]