Exposure and motion blur settings ignored from Max?

Forums: Exposure and motion blur settings ignored from Max?
Discussion forum for OctaneRender Cloud

Exposure and motion blur settings ignored from Max?

Postby paulforgy » Thu Jan 11, 2018 7:51 pm

paulforgy Thu Jan 11, 2018 7:51 pm
Trying out ORC for the first time. The renderings I'm getting from ORC do not match my local renderings. It seems that my exposure and motion blur settings are not being accounted for by ORC.

I'm uploading the scenes from the Max plugin. Version 3.06.4 - 4.41.
paulforgy
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 70
Joined: Sun Jun 28, 2015 2:52 am

Re: Exposure and motion blur settings ignored from Max?

Postby daniel.torres » Fri Jan 12, 2018 1:27 am

daniel.torres Fri Jan 12, 2018 1:27 am
Hey there,

I would be happy to take a closer look at your jobs. Could you send me your OTOY email address or your job id in a direct message?
daniel.torres
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 10
Joined: Wed Jun 17, 2015 6:46 pm

Re: Exposure and motion blur settings ignored from Max?

Postby paulforgy » Fri Jan 12, 2018 7:58 am

paulforgy Fri Jan 12, 2018 7:58 am
PM sent.
paulforgy
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 70
Joined: Sun Jun 28, 2015 2:52 am

Re: Exposure and motion blur settings ignored from Max?

Postby daniel.torres » Fri Jan 12, 2018 7:01 pm

daniel.torres Fri Jan 12, 2018 7:01 pm
Thanks for getting back to me. Looks like your jobs were rendered in version 3.07. Could you try running one of your jobs in version 3.06.4 to see if the problem persists? You can do so by creating a job -> Advanced Options -> Octane Version.
daniel.torres
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 10
Joined: Wed Jun 17, 2015 6:46 pm

Re: Exposure and motion blur settings ignored from Max?

Postby paulforgy » Fri Jan 12, 2018 7:31 pm

paulforgy Fri Jan 12, 2018 7:31 pm
I just created a new ORC job in version 3.06 and I get the same results. I PM'd you a local rendering I did of the same exact file for reference.
paulforgy
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 70
Joined: Sun Jun 28, 2015 2:52 am

Re: Exposure and motion blur settings ignored from Max?

Postby daniel.torres » Fri Jan 12, 2018 11:19 pm

daniel.torres Fri Jan 12, 2018 11:19 pm
I am going to reach out to one of my colleagues to see if they can weigh in on what might be causing your issue. Looks like your scenes were uploaded through your plugin. Have you tested your scene in the Standalone Edition?
daniel.torres
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 10
Joined: Wed Jun 17, 2015 6:46 pm

Return to OctaneRender Cloud


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Fri Apr 20, 2018 8:18 pm [ UTC ]